AANGENAAM | E-GURU

E-guru is opgericht door Anita van Liemt. Sinds twee jaar ondersteun en adviseer ik diverse opdrachtgevers met het onderhouden/opzetten van een website, webshop of andere webprojecten en verricht ik tevens organisatorische, administratieve en communicatieve werkzaamheden voor diverse opdrachtgevers.

Voorafgaand aan mijn ondernemerschap ben ik werkzaam geweest bij kleine tot middelgrote ondernemingen in de reclame en e-commerce business. Mijn functies varieerden van account-, project- en content manager/director tot management assistent en office- en personeelsmanager. In deze functies was ik, mede door de veelal jonge groeiende ondernemingen, breed inzetbaar op organisatorisch, administratief en management gebied.

Ruim 12 jaar ben ik verantwoordelijk en betrokken geweest bij de bouw, implementatie en online exploitatie van shops als Brilservice, Stage Entertainment, Fourtosix (ColdMethod, Bendorff), TCK Sports, IQ Creative, Raffi & Co, Outdoor Sportstore, Studio100, SBS Broadcasting en de Telegraaf Tijdschriften Groep, waardoor ik veel kennis en ervaring op vele aspecten van e-commerce gebied op gedaan heb.

Met E-guru kan ik al mijn kwaliteiten en vaardigheden tot hun recht laten komen op een manier dat zowel mijn opdrachtgever als ikzelf er profijt van hebben en plezier aan beleven. E-guru heeft tot doel jouw bedrijf online vooruit te helpen, zodat jij je kunt richten op jouw business. Zowel in de e-commerce rol als in de rol van virtuele assistent is E-guru met haar ‘ontzorg mentaliteit’ en scherpe blik een perfecte partner.

Daar waar nodig, werkt E-guru samen met andere zelfstandige professionals uit haar netwerk. Uiteraard maak ik graag persoonlijk kennis en vertel ik wat E-guru voor jouw bedrijf kan betekenen. Bel voor een afspraak op 06-29-064858 of mail naar info@e-guru.nl.

Op zoek naar de meerwaarde voor jouw webroject of de inzet van een virtuele assistent? Maak kennis met Anita van Liemt.

anita aangepast 1

Back to Top